Termékeink

Egyedileg gyártott kutyafekhelyek, kutyalépcsők, komfortos kiegészítők széles méret és színválasztékban.​

Kutyafekhely

Egyedileg gyárott, minőségi alapanyagokból készült fekhelyek széles anyag és színválasztékban. Minden terméket különös odaadással és szívvel készítjük.
A fekhelyek töltete típustól függően kemény habszivacs, darált habszivacs vagy szilikonos fríz.
A fekhelyek huzatai különböző anyagokból kérhetőek (wellsoft, vászon, textilbőr, vízálló-szőrtaszító, polár vagy kombinálva ezeket), melyet megtekinthetsz az anyagminták menüpontban. A legtöbb fekhely huzata levehető, mosógépben mosható!
A gyártási folyamat alatt a méretekben 1-2 centi eltérés keletkezhet.

Fekhelyeinkre rendelhetőek különböző huzatok is, hogy bármikor lecserélhesd huzatát, amikor valami másra, újra vágysz!

kutyalépcső

Egyedileg gyárott, minőségi alapanyagokból készült lépcsők széles anyag és színválasztékban. Minden terméket különös odaadással és szívvel készítjük. A lépcsők alapja kemény habszivacs.
A lépcsők huzatai különböző anyagokból kérhetőek (wellsoft, vászon, textilbőr, vízálló-szőrtaszító, polár vagy kombinálva ezeket), melyet megtekinthetsz az anyagminták menüpontban.
Minden lépcső huzata levehető, mosógépben mosható!
A gyártási folyamat alatt a méretekben 1-2 centi eltérés keletkezhet.

Lépcsőinkre rendelhetőek különböző huzatok is, hogy bármikor lecserélhesd huzatát, amikor valami másra, újra vágysz!

AUTÓS ÜLÉS

Egyedileg gyárott, minőségi alapanyagokból készült autós ülések széles anyag és színválasztékban. Minden terméket különös odaadással és szívvel készítjük. Az autós ülés alapja egy külön is használható (lecipzározható) dobogó, mely alapja kemény habszivacs. Az ülés oldala merevítve van, így nem deformálódik el, ha a kutya ráteszi a tappancsát.
Az autós ülések huzatai különböző anyagokból kérhetőek (wellsoft, vászon, textilbőr, vízálló-szőrtaszító, polár vagy kombinálva ezeket), melyet megtekinthetsz az anyagminták menüpontban.
Minden autós ülés huzata levehető, mosógépben mosható! Az oldala merevítve van nem rogyik össze ha a kutya felteszi a lábat!
A gyártási folyamat alatt a méretekben 1-2 centi eltérés keletkezhet.

Az autós ülésekre rendelhetőek különböző huzatok is, hogy bármikor lecserélhesd huzatát, amikor valami másra, újra vágysz!

EGYEDI MEGRENDELÉSEK

Lehetőség van egyedi elképzelések megvalósítására is, például különböző formájú, méretű (extra nagy fekhelyek, lépcsők) termékek rendelése.
Te elképzeled és mi mindent megteszünk, hogy megvalósítsuk ötletedet!